• +8618668915904
  • magic-car-@hotmail.com
  • pangaturan dhewe pribadi

    Bisa selaras miturut industri lan perlu melu
    sinau More
    • FOOD TRUCK

    • AIRSTREAM

    • FOOD BUS

    • mobil woh

    • Mcdonald kang

    • MACLO FOOD TRUCK

    • coffe mobil

    • Citroen food truck

    • cemilan mobil

    • PIATES

    • RV

    • KFC mobil pangan

    Babagan awake dhewe

    Magic pangan mobil, kang perusahaan dhuwur-tech sing spesialisasine ing desain, pembangunan, produksi lan dodolan kendaraan komersial.

    Perusahaan regards R & D lan inovasi minangka daya saing sawijining inti, lan wis ditetepake tim banget R & D lan desain, ngarahke ing Intelligence, automation, spesialisasi, lan refinement.

    We nandheske ing inovasi sawijining. Perusahaan wis dijupuk luwih saka 100 negara-tingkat paten teknologi, nyediakake solusi toko mobile pribadi kanggo kabutuhan customer, lan ngewangi pelanggan mbangun filsafat bisnis anyar ...

    sinau More
    WhatsApp Online Chat !