Prakawis kita - Shandong Gangting Dianche Co.Ltd
  • +8618668915904
  • magic-car-@hotmail.com
  • Magic pangan mobil, kang perusahaan dhuwur-tech sing spesialisasine ing desain, pembangunan, produksi lan dodolan kendaraan komersial.

    Perusahaan regards R & D lan inovasi minangka daya saing sawijining inti, lan wis ditetepake tim banget R & D lan desain, ngarahke ing Intelligence, automation, spesialisasi, lan refinement.

    We nandheske ing inovasi sawijining. Perusahaan wis dijupuk luwih saka 100 negara-tingkat paten teknologi, nyediakake solusi toko mobile pribadi kanggo kabutuhan customer, lan ngewangi pelanggan mbangun filsafat bisnis anyar.

    Perusahaan punika Produsèn profesional saka toko mobile pribadi. Produk nutupi Welasan jinis kayata trek cepet-pangan, macem-macem kreto es krim, macem-macem jinis baking kreta, kendaraan menjangkau komersial, montor studio, lan montor kaendahan kuku.

    business isine cemilan, ombenan werna, menjangkau, electrical Perkakas, ngarep furnishing, industri sandhangan, industri dandanan kaendahan, industri omah, tourism lan industri. Kita produk sing dièkspor menyang Amerika Serikat, Korea Kidul, Uni Eropah, Timur Tengah lan negara-negara Asia lan Eropah lan wilayah.

    WhatsApp Online Chat !