• +8618668915904
  • magic-car-@hotmail.com
  • Coffe Sale Car

    Short Description:

    Battery  Voltage   Motor(kw)   Outside Size(mm) 4100x2000x2450mm Allowed maximum load 600kg Usage area 6.9m2 Business Widow both sides Driven Distance   Stainless steel+Counertop Optional Multifunctional Gas Stove Optional Single Burner(gas) Optional   Sink(electric fauce+double bucket) Optional Ice cream machine Optional barbecue grill  Optional Drink machines Optional   High quality car audio(double spea...


  • Potongan: US $ 9000-12500 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 1000 Potongan / per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Related Video

    Komentar (2)

    As for competitive selling prices, we believe that you will be searching far and wide for anything that can beat us. We will state with absolute certainty that for such excellent at such charges we are the lowest around for Ngalih Dining Truck , Box Trailer , Food Park Trailer , We always concertrating on developing new creative product to meet request from our clients all over the world. Join us and let's make driving safer and funnier together!
    Coffe Detail Sale Car:

    baterei voltase

     

    Motor (kw)

     

    Outside Size (mm)

    4100x2000x2450mm

    Diijini beban maksimal

    600kg

    area Dianggo

    6.9m 2

    Business randha

    loro-lorone

    mimpin Distance

     

    stainless steel + Counertop

    pilihan

    Kompor Gas multifunctional

    pilihan

    Burner Single (gas)

    pilihan

     

    Sink (fauce elektrik + ember pindho)

    pilihan

    mesin es krim

    pilihan

    bakar-bakar Panggangan 

    pilihan

    mesin Drink

    pilihan

     

    Kualitas mobil audio (pindho speaker)

     

    standar

    pilihan 

         Awning, Lightbox, Strip LED

     


    800_011800_021800_031800_041800_051800_061

    model liyane

    1, kendaraan sales pangan.

    Bisa diselehake ing wisata, pusat hiburan, lurung-lurung sing rame, pasar wengi, mal, sekolah, pabrik, wong werna, omah wilayah.

    2. kendaraan pameran Commercial.

    Ditrapake kanggo nampilake dagangan, lemantun, layang Express, karcis lotre, real estate lan pameran komersial.

    3, woh lan mobil sales sayur-sayuran.

    9m2 awak gedhe lan panyimpenan, kabeh jinis woh-wohan lan sayuran casually dimuat; mbukak lempitan pameran ngadeg, "0" sale kadohan. 5 lapisan saka rak-rak beting mobile karo ril sing bisa binuka karo push siji.

    4, studio foto mobil.

    Ditrapake kanggo studio foto wedding, layanan trep, rambute kuku, pendidikan lan proyèk komersial.

    5, RV.

    Ditrapake kanggo lelungan, camping, apik, hotel lan proyèk luang liyane.

    6 Kréta

    Iku cilik, loro-wheel utawa papat-wheel traktor karo daya lan bisa dadi adat-digawe lan multi-waé.

    7.Trailer

    Ing kendaraan kang roda kanggo urip utawa lelungan ing, utamané kanggo preian, sing ngandhut kasur lan peralatan masak lan bisa ditarik dening mobil.

    Layanan kita

    Saben klien Care babagan layanan sawise-sell, supaya kita:
     1. Machine nemu siji wektu babar pisan taun.

      2. Pabrik sumber langsung: kualitas dipercaya lan pangiriman cepet.
     3. Ing nalika, Yen mesin njaluk alangan kita bakal nuntun sampeyan kanggo menehi hasil karo masalah.

     4. layanan Selaras

       Kita bisa ngatur mobil dining mobile miturut syarat, kayata materi, ukuran, werna, Paint, logo, etc.

     5. 100% Protection Pembayaran
       Yen sampeyan mbayar liwat Ali Trade Assurance, liwat kertu kredit utawa T / T, sampeyan bakal mbayar kanggo Alibaba pisanan, banjur kita Pabrik lan ngirim, Ali bakal mbayar kanggo kita mung nalika konfirmasi ing kontrak elektronik sing wis tak barang, utawa Ali bakal ngirim dhuwit maneh.

        Sing janji kita. Lan kita padha ngupaya distributor apik ing negara, supaya ing masalah ndhuwur padha bakal ditanggulangi liyane pas wektune .Lan kita mugi sawise dites mesin kene bisa njupuk kerjasama bisnis apik.
    5

    Related Guide Product:
    Bangunan Truck Food dadi owahan ing Cost Minimal
    Apa Social Media Dadi Penting Kanggo Food Truck Sukses?

    We often persist with the theory "Quality To start with, Prestige Supreme". We are fully committed to delivering our clientele with competitively priced good quality items, prompt delivery and experienced support for Coffe Sale Car, The product will supply to all over the world, such as: Namibia , San Diego , Singapore , We believe that good business relationships will lead to mutual benefits and improvement for both parties. We have established long-term and successful cooperative relationships with many customers through their confidence in our customized services and integrity in doing business. We also enjoy a high reputation through our good performance. Better performance will be expected as our principle of integrity. Devotion and Steadiness will remain as ever.

    High Quality, High Efficiency, Creative and Integrity, worth having long-term cooperation! Looking forward to the future cooperation!
    5 StarsBy Queena from Los Angeles - 2016.09.16 13:44
    This supplier offers high quality but low price products, it is really a nice manufacturer and business partner.
    5 StarsBy Odelette from UAE - 2015.02.08 16:45
    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    WhatsApp Online Chat !