FAQ - Shandong Gangting Dianche Co.Ltd
  • +8618668915904
  • magic-car-@hotmail.com
    • Wis supaya sampel ditampa?

      Ya, supaya sampel Ditampa. Sampeyan bisa manggonake supaya Trail kanggo ngira-ngira skill kualitas produk lan pabrikan pisanan.

    • Wis supaya selaras ditampa?

      Ya, supaya selaras iku accepted.we sing Potongan lan OEM company.we bisa nggawe mesin accroding kanggo requirement.

    • Carane babagan pangiriman?

      sawise 50% -80% simpenan (yen mesin selaras, sampeyan kudu mbayar 80% simpenan, yen jumlah sethithik, sampeyan kudu mbayar pintêr), kita bakal nyawisake produk.

    • Suwene saka tembung kesahihan saka petik ing?

      Tembung kesahihan saka petik punika 30days.

    • Suwene saka periode njamin?

      Periode njamin iku siji utawa loro taun.

    • Bisa kita ngunjungi pabrik Panjenengan?

      Ya, mesthi, kita supaya seneng yen ngunjungi kita pabrik.

    • Sawise-sales service

      Miturut peralatan kang wis sampeyan tuku, kita bakal ngrembug informasi luwih lengkap utawa teknologi babagan mesin karo sampeyan, uga ngirim gambar utawa video bab carane nggunakake lan nginstal.

    • Carane kowe nggawe bisnis kita long-term lan hubungan apik?

      1. Kita tetep kualitas apik lan competitive price kanggo mesthekake kita pelanggan entuk manfaat; 2. Kita ngormati saben customer minangka kanca kita lan kita tenanan apa bisnis lan nggawe kanca karo wong-wong mau, ora prakara ngendi padha teka saka.

    WhatsApp Online Chat !