• +8618668915904
  • magic-car-@hotmail.com
  • Es krim

    Short Description:

    Battery  Voltage 72v(6pis battry) Motor(kw) 4.5kw Outside Size(mm) 4100x1800x2370mm Allowed maximum load 1290kg Usage area 8 m2 Business Widow both sides Driven Distance 100km Stainless steel+Counertop Optional Multifunctional Gas Stove Optional Single Burner(gas) Optional   Sink(electric fauce+double bucket) Optional Ice cream machine Optional barbecue grill  Optional Drink machines Optional   High qualit...


  • Potongan: US $ 9000-12500 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 1000 Potongan / per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Related Video

    Komentar (2)

    To regularly increase the management program by virtue from the rule of "sincerely, good religion and high quality are the base of enterprise development", we greatly absorb the essence of linked products internationally, and constantly produce new goods to satisfy the calls for of shoppers for Tricyclye Food Carts , Hot Cart Dog Vending , Cart Vending Mobile , Your inquiry might be extremely welcomed plus a win-win prosperous development are what we've been expecting.
    Ice Cream Detail:

    baterei voltase

    72v (6pis battry)

    Motor (kw)

    4.5kw

    Outside Size (mm)

    4100x1800x2370mm

    Diijini beban maksimal

    1290kg

    area Dianggo

    8 m 2

    Business randha

    loro-lorone

    mimpin Distance

    100km

    stainless steel + Counertop

    pilihan

    Kompor Gas multifunctional

    pilihan

    Burner Single (gas)

    pilihan

     

    Sink (fauce elektrik + ember pindho)

    pilihan

    mesin es krim

    pilihan

    bakar-bakar Panggangan 

    pilihan

    mesin Drink

    pilihan

     

    Kualitas mobil audio (pindho speaker)

     

    standar

    pilihan 

         Awning, Lightbox, Strip LED

     

    800_011800_021800_031800_041800_051800_061800_07

    model liyane    

    1, kendaraan sales pangan.

    Bisa diselehake ing wisata, pusat hiburan, lurung-lurung sing rame, pasar wengi, mal, sekolah, pabrik, wong werna, omah wilayah.

    2. kendaraan pameran Commercial.

    Ditrapake kanggo nampilake dagangan, lemantun, layang Express, karcis lotre, real estate lan pameran komersial.

    3, woh lan mobil sales sayur-sayuran.

    9m2 awak gedhe lan panyimpenan, kabeh jinis woh-wohan lan sayuran casually dimuat; mbukak lempitan pameran ngadeg, "0" sale kadohan. 5 lapisan saka rak-rak beting mobile karo ril sing bisa binuka karo push siji.

    4, studio foto mobil.

    Ditrapake kanggo studio foto wedding, layanan trep, rambute kuku, pendidikan lan proyèk komersial.

    5, RV.

    Ditrapake kanggo lelungan, camping, apik, hotel lan proyèk luang liyane.

    6 Kréta

    Iku cilik, loro-wheel utawa papat-wheel traktor karo daya lan bisa dadi adat-digawe lan multi-waé.

    7.Trailer

    Ing kendaraan kang roda kanggo urip utawa lelungan ing, utamané kanggo preian, sing ngandhut kasur lan peralatan masak lan bisa ditarik dening mobil.

    Layanan kita

    Saben klien Care babagan layanan sawise-sell, supaya kita:
     1. Machine nemu siji wektu babar pisan taun.

      2. Pabrik sumber langsung: kualitas dipercaya lan pangiriman cepet.
     3. Ing nalika, Yen mesin njaluk alangan kita bakal nuntun sampeyan kanggo menehi hasil karo masalah.

     4. layanan Selaras

       Kita bisa ngatur mobil dining mobile miturut syarat, kayata materi, ukuran, werna, Paint, logo, etc.

     5. 100% Protection Pembayaran
       Yen sampeyan mbayar liwat Ali Trade Assurance, liwat kertu kredit utawa T / T, sampeyan bakal mbayar kanggo Alibaba pisanan, banjur kita Pabrik lan ngirim, Ali bakal mbayar kanggo kita mung nalika konfirmasi ing kontrak elektronik sing wis tak barang, utawa Ali bakal ngirim dhuwit maneh.

        Sing janji kita. Lan kita padha ngupaya distributor apik ing negara, supaya ing masalah ndhuwur padha bakal ditanggulangi liyane pas wektune .Lan kita mugi sawise dites mesin kene bisa njupuk kerjasama bisnis apik.
    5

    Related Guide Product:
    Food Pengangkutan: Saka FAD kanggo peralatan
    Apa Social Media Dadi Penting Kanggo Food Truck Sukses?

    We always think and practice corresponding to the change of circumstance, and grow up. We purpose at the achievement of a richer mind and body as well as the living for Ice Cream, The product will supply to all over the world, such as: Israel , Turkey , Jersey , Qualified R&D engineer might be there for your consultation service and we will try our best to meet your requirements. So you should feel free to contact us for inquiries. You'll be able to send us emails or call us for small business. Also you are able to come to our business by yourself to get further knowing of us. And we are going to surely present you with the best quotation and after-sale service. We're ready to build stable and friendly relations with our merchants. To achieve mutual success, we'll make our best efforts to build a solid co-operation and transparent communication work with our companions. Above all, we're here to welcome your inquiries for any of our merchandise and service.

    Managers are visionary, they have the idea of "mutual benefits, continuous improvement and innovation", we have a pleasant conversation and Cooperation.
    5 StarsBy Mary from Sierra Leone - 2015.11.04 10:32
    A good manufacturers, we have cooperated twice, good quality and good service attitude.
    5 StarsBy Rose from United Kingdom - 2015.06.19 10:42
    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    WhatsApp Online Chat !