• +8618668915904
  • magic-car-@hotmail.com
  • Rirates Of Car

    Short Description:

    Battery  Voltage 72v(6pis battry) Motor(kw) 4.5kw Outside Size(mm) 5000x2000x2370mm Allowed maximum load 1490kg Usage area 9.5m2 Business Widow both sides Driven Distance 100km Stainless steel+Counertop Optional Multifunctional Gas Stove Optional Single Burner(gas) Optional Sink(electric fauce+double bucket) Optional Ice cream machine Optional barbecue grill  Optional Drink machines Optional  High quality ...


  • Potongan: US $ 9000-12500 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 1000 Potongan / per Month
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Related Video

    Komentar (2)

    In an effort to provide you advantage and enlarge our business enterprise, we even have inspectors in QC Staff and assure you our greatest provider and item for Shop Food Trailer , Food Kiosk Bar karanjang , Kayu Candy Cart , We have been also the appointed OEM manufacturing unit for several worlds' famous merchandise brands. Welcome to contact us for more negotiation and cooperation.
    Rirates Of The Car Detail:

    baterei voltase

    72v (6pis battry)

    Motor (kw)

    4.5kw

    Outside Size (mm)

    5000x2000x2370mm

    Diijini beban maksimal

    1490kg

    area Dianggo

    9.5m 2

    Business randha

    loro-lorone

    mimpin Distance

    100km

    stainless steel + Counertop

    pilihan

    Kompor Gas multifunctional

    pilihan

    Burner Single (gas)

    pilihan

    Sink (fauce elektrik + ember pindho)

    pilihan

    mesin es krim

    pilihan

    bakar-bakar Panggangan 

    pilihan

    mesin Drink

    pilihan

     Kualitas mobil audio (pindho speaker)

    standar

    pilihan 

         Awning, Lightbox, Strip LED 

    内 页 800_011内 页 800_021内 页 800_031内 页 800_041内 页 800_051

    model liyane

    1, kendaraan sales pangan.

    Bisa diselehake ing wisata, pusat hiburan, lurung-lurung sing rame, pasar wengi, mal, sekolah, pabrik, wong werna, omah wilayah.

    2. kendaraan pameran Commercial.

    Ditrapake kanggo nampilake dagangan, lemantun, layang Express, karcis lotre, real estate lan pameran komersial.

    3, woh lan mobil sales sayur-sayuran.

    9m2 awak gedhe lan panyimpenan, kabeh jinis woh-wohan lan sayuran casually dimuat; mbukak lempitan pameran ngadeg, "0" sale kadohan. 5 lapisan saka rak-rak beting mobile karo ril sing bisa binuka karo push siji.

    4, studio foto mobil.

    Ditrapake kanggo studio foto wedding, layanan trep, rambute kuku, pendidikan lan proyèk komersial.

    5, RV.

    Ditrapake kanggo lelungan, camping, apik, hotel lan proyèk luang liyane.

    6 Kréta

    Iku cilik, loro-wheel utawa papat-wheel traktor karo daya lan bisa dadi adat-digawe lan multi-waé.

    7.Trailer

    Ing kendaraan kang roda kanggo urip utawa lelungan ing, utamané kanggo preian, sing ngandhut kasur lan peralatan masak lan bisa ditarik dening mobil.

    Layanan kita

    Saben klien Care babagan layanan sawise-sell, supaya kita:
     1. Machine nemu siji wektu babar pisan taun.

      2. Pabrik sumber langsung: kualitas dipercaya lan pangiriman cepet.
     3. Ing nalika, Yen mesin njaluk alangan kita bakal nuntun sampeyan kanggo menehi hasil karo masalah.

     4. layanan Selaras

       Kita bisa ngatur mobil dining mobile miturut syarat, kayata materi, ukuran, werna, Paint, logo, etc.

     5. 100% Protection Pembayaran
       Yen sampeyan mbayar liwat Ali Trade Assurance, liwat kertu kredit utawa T / T, sampeyan bakal mbayar kanggo Alibaba pisanan, banjur kita Pabrik lan ngirim, Ali bakal mbayar kanggo kita mung nalika konfirmasi ing kontrak elektronik sing wis tak barang, utawa Ali bakal ngirim dhuwit maneh.

        Sing janji kita. Lan kita padha ngupaya distributor apik ing negara, supaya ing masalah ndhuwur padha bakal ditanggulangi liyane pas wektune .Lan kita mugi sawise dites mesin kene bisa njupuk kerjasama bisnis apik.

    QQ

    Related Guide Product:
    Bangunan Truck Food dadi owahan ing Cost Minimal
    Apa Social Media Dadi Penting Kanggo Food Truck Sukses?

    Our firm aims to operating faithfully, serving to all of our shoppers , and working in new technology and new machine consistently for Rirates Of The Car, The product will supply to all over the world, such as: Mecca , Bogota , Namibia , Actually need to any of those objects be of interest to you, make sure you allow us to know. We'll be delighted to present you a quotation on receipt of one's comprehensive specs. We've our individual specialist R&D enginners to meet any of the requriements, We look forward to receiving your enquires soon and hope to have the chance to work together with you inside the future. Welcome to take a look at our organization.

    High production efficiency and good product quality, fast delivery and completed after-sale protection, a right choice, a best choice.
    5 StarsBy Karl from Belgium - 2015.12.28 15:18
    Products and services are very good, our leader is very satisfied with this procurement, it is better than we expected,
    5 StarsBy Octavia from Brunei - 2015.06.03 10:17
    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    WhatsApp Online Chat !