• +8618668915904
 • magic-car-@hotmail.com
 • персоналните прилагодување

  Може да се изменуваат во согласност со индустријата и треба да бидат ангажирани
  Научи повеќе
  • FOOD TRUCK

  • AIRSTREAM

  • FOOD BUS

  • Мекдоналдс

  • Citroen food truck

  • Р.В.

  • KFC храна автомобил

  • Bordeaux

  за нас

  Магијата храна автомобил, кој е на високо-технолошкиот потфат специјализирана за дизајн, развој, производство и продажба на комерцијални возила.

  На компанијата во поглед на R & D и иновации како јадро на конкурентноста, и има воспоставено одлична R & D и дизајнерски тим, фокусирајќи се на интелигенција, автоматизација, специјализација и префинетост.

  Ние инсистираме на независна иновации. Компанијата има добиено повеќе од 100 патенти на национално ниво технологија, обезбедување на персонализирана мобилни продавница решенија за потребите на клиентите, и да им помогне на клиентите се изгради нов бизнис филозофија ...

  Научи повеќе
  WhatsApp Online Chat !