• +8618668915904
  • magic-car-@hotmail.com
  • kustomisasi pribadi

    Bisa ngaropéa nurutkeun industri jeung perlu aktipitas
    Diajar deui
    • FOOD TRUCK

    • AIRSTREAM

    • FOOD BUS

    • mobil buah

    • McDonald urang

    • BBQ mobil

    • coffe mobil

    • KAIR mobil

    • snack mobil

    • PIATES

    • RV

    • KFC mobil dahareun

    Tentang Kami

    Magic dahareun mobil, nu mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing dina desain, ngembangkeun, produksi jeung jualan tutumpakan komérsial.

    Pausahaan Wasalam R & D jeung inovasi sakumaha saing inti na, sarta geus ngadegkeun hiji tim unggulan R & D jeung desain, fokus dina kecerdasan, automation, Spésialisasi, sarta Perbaikan.

    Simkuring keukeuh dina inovasi bebas. parusahaan geus diala leuwih ti 100 nasional-tingkat patén-patén téhnologi, nyadiakeun solusi warung mobile pribadi pikeun kaperluan customer, sarta nulungan nasabah ngawangun hiji falsafah bisnis anyar ...

    Diajar deui
    WhatsApp Online Chat !