Nepangkeun - Shandong Gangting Dianche Co.Ltd
  • +8618668915904
  • magic-car-@hotmail.com
  • Magic dahareun mobil, nu mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing dina desain, ngembangkeun, produksi jeung jualan tutumpakan komérsial.

    Pausahaan Wasalam R & D jeung inovasi sakumaha saing inti na, sarta geus ngadegkeun hiji tim unggulan R & D jeung desain, fokus dina kecerdasan, automation, Spésialisasi, sarta Perbaikan.

    Simkuring keukeuh dina inovasi bebas. parusahaan geus diala leuwih ti 100 nasional-tingkat patén-patén téhnologi, nyadiakeun solusi warung mobile pribadi pikeun kaperluan customer, sarta nulungan nasabah ngawangun hiji falsafah bisnis anyar.

    Pausahaan mangrupakeun produsén profésional toko mobile pribadi. Produk nutupan puluhan jenis kayaning truk gancang-pangan, rupa carts és krim, rupa-rupa baking carts, kandaraan teureuh komérsial, mobil studio, sarta mobil kageulisan kuku.

    bisnis nu nyertakeun snacks, inuman jalan, teureuh, panerapan listrik, ngarep furnishing, industri pésta, industri makeup kageulisan, industri perumahan, pariwisata sarta industri lianna. produk urang nu diékspor ka Amérika Serikat, Koréa Kidul, Uni Éropa, Timur Tengah jeung nagara Asia jeung Éropa lianna sarta kawasan.

    WhatsApp Online Chat !