• +8618668915904
  • magic-car-@hotmail.com
  • Coffe Sale Car

    Pondok Description:

    Battery  Voltage   Motor(kw)   Outside Size(mm) 4100x2000x2450mm Allowed maximum load 600kg Usage area 6.9m2 Business Widow both sides Driven Distance   Stainless steel+Counertop Optional Multifunctional Gas Stove Optional Single Burner(gas) Optional   Sink(electric fauce+double bucket) Optional Ice cream machine Optional barbecue grill  Optional Drink machines Optional   High quality car audio(double spea...


  • FOB Harga: US $ 9000-12500 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    patali Video

    Eupan balik (2)

    As for competitive selling prices, we believe that you will be searching far and wide for anything that can beat us. We will state with absolute certainty that for such excellent at such charges we are the lowest around for Pindah makan treuk , Box trailer , dahareun konsési trailer , We always concertrating on developing new creative product to meet request from our clients all over the world. Join us and let's make driving safer and funnier together!
    Coffe jéntré Sale Car:

    batré tegangan

     

    Motor (kw)

     

    Luar Ukuran (mm)

    4100x2000x2450mm

    Diwenangkeun beban maksimum

    600kg

    aréa pamakéan

    6.9m 2

    bisnis randa

    kadua sisi

    disetir Jarak

     

    stainless steel + Counertop

    meunang milih

    Kompor Gas Multifunctional

    meunang milih

    Burner tunggal (gas)

    meunang milih

     

    Tilelep (fauce listrik + LIPI ganda)

    meunang milih

    mesin és krim

    meunang milih

    barbecue grill 

    meunang milih

    mesin inuman

    meunang milih

     

    kualitas luhur mobil audio (ganda spiker)

     

    standar

    meunang milih 

         Kere, Lightbox, Jalur LED

     


    800_011800_021800_031800_041800_051800_061

    model sejen

    1, kandaraan jualan dahareun.

    Bisa ditempatkeun dina wisata, pusat hiburan, jalan bustling, pasar wengi, mal, sakola, pabrik, pedestrian jalan, wewengkon padumukan.

    2. tutumpakan paméran komérsial.

    Lumaku pikeun nembongkeun barang dagangan, cabinets, pangiriman express, tiket lotre, real estate jeung paméran komérsial lianna.

    3, buah jeung mobil jualan sayur.

    9m2 awakna badag tur gudang, sagala jinis bungbuahan sarta sayuran casually sarat; muka tilepan paméran ngadeg, "0" diobral kajauhan. 5 lapis rak rak mobile kalayan rel nu bisa unfolded ku push tunggal.

    4, studio poto mobil.

    Lumaku ka studio poto kawinan, jasa merenah, bulu kuku, atikan tur proyék komérsial lianna.

    5, RV.

    Lumaku keur indit, kémping, endah, hotél sarta proyék luang lianna.

    6 Gorobag

    Ieu mangrupakeun leutik, dua roda atawa roda opat traktor jeung euweuh kakuatan tur tiasa custom-dijieun na multi Tujuan.

    7.Trailer

    The kandaraan roda pikeun hirup atanapi iinditan di, hususna keur libur, éta ngandung ranjang jeung alat masak sarta bisa ditarik ku mobil.

    Layanan kami

    Unggal klien ngeunaan miara jasa saatos-ngajual, jadi kami:
     1. Mesin The meunang hiji jaman jaminan sataun.

      2. Factory suplai langsung: kualitas dipercaya jeung pangiriman gancang.
     3. Antukna éta, Mun mesin meunang di gangguan urang pituduh Anjeun pikeun nungkulan masalah.

     4. jasa ngaropéa

       Bisa ngaropea mobil makan mobile nurutkeun sasuai ka nu Anjeun, sapertos bahan, ukuran, kelir, cet, logo, jeung sajabana

     5. 100% Protection pamayaran
       Lamun mayar ngaliwatan Ali Trade jaminan, via kartu kiridit atawa T / T, anjeun bakal mayar ka Alibaba kahiji, teras urang rancang jeung nganteurkeun, Ali bakal mayar ka kami ukur mun anjeun mastikeun on kontrak éléktronik Anjeun nu geus ngagaduhan barang, atawa Ali bakal ngirim duit deui ka anjeun.

        Maksudna jangji urang. Sarta kami téh néangan hiji distributor alus di nagara anjeun, jadi rumusan masalah di luhur maranéhna bakal direngsekeun langkung timely .And kami asa sanggeus diuji mesin di dieu bisa nyandak hiji koperasi bisnis alus.
    5

    Patali Guide Produk:
    Ngawangun Treuk Food janten nguntungkeun dina Cost Copélna
    Nyaeta Media Sosial Ku kituna penting Pikeun Food Treuk Sukses?

    We often persist with the theory "Quality To start with, Prestige Supreme". We are fully committed to delivering our clientele with competitively priced good quality items, prompt delivery and experienced support for Coffe Sale Car, The product will supply to all over the world, such as: Namibia , San Diego , Singapore , We believe that good business relationships will lead to mutual benefits and improvement for both parties. We have established long-term and successful cooperative relationships with many customers through their confidence in our customized services and integrity in doing business. We also enjoy a high reputation through our good performance. Better performance will be expected as our principle of integrity. Devotion and Steadiness will remain as ever.

    High Quality, High Efficiency, Creative and Integrity, worth having long-term cooperation! Looking forward to the future cooperation!
    5 BéntangBy Queena from Los Angeles - 2016.09.16 13:44
    This supplier offers high quality but low price products, it is really a nice manufacturer and business partner.
    5 BéntangBy Odelette from UAE - 2015.02.08 16:45
    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat !