FAQ - Shandong Gangting Dianche Co.Ltd
  • +8618668915904
  • magic-car-@hotmail.com
    • Ieu urutan sampel katampa?

      Sumuhun, urutan sampel anu ditarima. Anjeun tiasa nempatkeun hiji urutan jalan satapak ka evaluate skill kualitas produk sarta fabrikasi munggaran.

    • Ieu urutan ngaropéa katampa?

      Sumuhun, urutan ngaropéa anu accepted.we anu ODM na OEM company.we bisa nyieun mesin accroding kana sarat Anjeun.

    • Kumaha ngeunaan pangiriman ka?

      sanggeus 50% -80% deposit (lamun mesin kasebut ngaropéa, anjeun kudu mayar 80% deposit, upami jumlah anu saeutik, anjeun kudu mayar mayar pinuh), urang bakal nyiapkeun produk.

    • Sabaraha lami di istilah validitas petik éta?

      Istilah validitas petik éta téh 30days.

    • Sabaraha lami di jaman garansi?

      Mangsa Penjaminan hiji atawa dua taun.

    • Dupi urang didatangan pabrik anjeun?

      Sumuhun, tangtu, kami jadi senang lamun didatangan pabrik urang.

    • Sanggeus-jualan jasa

      Numutkeun parabot nu geus meuli, urang bakal ngabahas informasi leuwih atawa téhnologi ngeunaan mesin sareng anjeun, oge ngirimkeun Anjeun gambar atawa video tentang kumaha carana make tur masangkeunana.

    • Kumaha anjeun nyieun bisnis urang istilah panjang-na hubungan alus?

      1. Simkuring tetep kualitas alus tur harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan; 2. Urang hormat unggal customer sakumaha sobat urang jeung urang tulus do bisnis jeung nyieun babaturan sareng maranehna, euweuh urusan mana maranéhna asalna ti.

    WhatsApp Online Chat !