• +8618668915904
  • magic-car-@hotmail.com
  • És krim

    Pondok Description:

    Battery  Voltage 72v(6pis battry) Motor(kw) 4.5kw Outside Size(mm) 4100x1800x2370mm Allowed maximum load 1290kg Usage area 8 m2 Business Widow both sides Driven Distance 100km Stainless steel+Counertop Optional Multifunctional Gas Stove Optional Single Burner(gas) Optional   Sink(electric fauce+double bucket) Optional Ice cream machine Optional barbecue grill  Optional Drink machines Optional   High qualit...


  • FOB Harga: US $ 9000-12500 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    patali Video

    Eupan balik (2)

    To regularly increase the management program by virtue from the rule of "sincerely, good religion and high quality are the base of enterprise development", we greatly absorb the essence of linked products internationally, and constantly produce new goods to satisfy the calls for of shoppers for Tricyclye Food carts , Panas Gorobag Dog vending , Mobile vending Gorobag , Your inquiry might be extremely welcomed plus a win-win prosperous development are what we've been expecting.
    És Cream jéntré:

    batré tegangan

    72v (6pis battry)

    Motor (kw)

    4.5kw

    Luar Ukuran (mm)

    4100x1800x2370mm

    Diwenangkeun beban maksimum

    1290kg

    aréa pamakéan

    8 m 2

    bisnis randa

    kadua sisi

    disetir Jarak

    100km

    stainless steel + Counertop

    meunang milih

    Kompor Gas Multifunctional

    meunang milih

    Burner tunggal (gas)

    meunang milih

     

    Tilelep (fauce listrik + LIPI ganda)

    meunang milih

    mesin és krim

    meunang milih

    barbecue grill 

    meunang milih

    mesin inuman

    meunang milih

     

    kualitas luhur mobil audio (ganda spiker)

     

    standar

    meunang milih 

         Kere, Lightbox, Jalur LED

     

    800_011800_021800_031800_041800_051800_061800_07

    model sejen    

    1, kandaraan jualan dahareun.

    Bisa ditempatkeun dina wisata, pusat hiburan, jalan bustling, pasar wengi, mal, sakola, pabrik, pedestrian jalan, wewengkon padumukan.

    2. tutumpakan paméran komérsial.

    Lumaku pikeun nembongkeun barang dagangan, cabinets, pangiriman express, tiket lotre, real estate jeung paméran komérsial lianna.

    3, buah jeung mobil jualan sayur.

    9m2 awakna badag tur gudang, sagala jinis bungbuahan sarta sayuran casually sarat; muka tilepan paméran ngadeg, "0" diobral kajauhan. 5 lapis rak rak mobile kalayan rel nu bisa unfolded ku push tunggal.

    4, studio poto mobil.

    Lumaku ka studio poto kawinan, jasa merenah, bulu kuku, atikan tur proyék komérsial lianna.

    5, RV.

    Lumaku keur indit, kémping, endah, hotél sarta proyék luang lianna.

    6 Gorobag

    Ieu mangrupakeun leutik, dua roda atawa roda opat traktor jeung euweuh kakuatan tur tiasa custom-dijieun na multi Tujuan.

    7.Trailer

    The kandaraan roda pikeun hirup atanapi iinditan di, hususna keur libur, éta ngandung ranjang jeung alat masak sarta bisa ditarik ku mobil.

    Layanan kami

    Unggal klien ngeunaan miara jasa saatos-ngajual, jadi kami:
     1. Mesin The meunang hiji jaman jaminan sataun.

      2. Factory suplai langsung: kualitas dipercaya jeung pangiriman gancang.
     3. Antukna éta, Mun mesin meunang di gangguan urang pituduh Anjeun pikeun nungkulan masalah.

     4. jasa ngaropéa

       Bisa ngaropea mobil makan mobile nurutkeun sasuai ka nu Anjeun, sapertos bahan, ukuran, kelir, cet, logo, jeung sajabana

     5. 100% Protection pamayaran
       Lamun mayar ngaliwatan Ali Trade jaminan, via kartu kiridit atawa T / T, anjeun bakal mayar ka Alibaba kahiji, teras urang rancang jeung nganteurkeun, Ali bakal mayar ka kami ukur mun anjeun mastikeun on kontrak éléktronik Anjeun nu geus ngagaduhan barang, atawa Ali bakal ngirim duit deui ka anjeun.

        Maksudna jangji urang. Sarta kami téh néangan hiji distributor alus di nagara anjeun, jadi rumusan masalah di luhur maranéhna bakal direngsekeun langkung timely .And kami asa sanggeus diuji mesin di dieu bisa nyandak hiji koperasi bisnis alus.
    5

    Patali Guide Produk:
    Dahareun truk: Ti fad mun fixture
    Nyaeta Media Sosial Ku kituna penting Pikeun Food Treuk Sukses?

    We always think and practice corresponding to the change of circumstance, and grow up. We purpose at the achievement of a richer mind and body as well as the living for Ice Cream, The product will supply to all over the world, such as: Israel , Turkey , Jersey , Qualified R&D engineer might be there for your consultation service and we will try our best to meet your requirements. So you should feel free to contact us for inquiries. You'll be able to send us emails or call us for small business. Also you are able to come to our business by yourself to get further knowing of us. And we are going to surely present you with the best quotation and after-sale service. We're ready to build stable and friendly relations with our merchants. To achieve mutual success, we'll make our best efforts to build a solid co-operation and transparent communication work with our companions. Above all, we're here to welcome your inquiries for any of our merchandise and service.

    Managers are visionary, they have the idea of "mutual benefits, continuous improvement and innovation", we have a pleasant conversation and Cooperation.
    5 BéntangBy Mary from Sierra Leone - 2015.11.04 10:32
    A good manufacturers, we have cooperated twice, good quality and good service attitude.
    5 BéntangBy Rose from United Kingdom - 2015.06.19 10:42
    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat !