• +8618668915904
  • magic-car-@hotmail.com
  • Rirates mobil

    Pondok Description:

    Battery  Voltage 72v(6pis battry) Motor(kw) 4.5kw Outside Size(mm) 5000x2000x2370mm Allowed maximum load 1490kg Usage area 9.5m2 Business Widow both sides Driven Distance 100km Stainless steel+Counertop Optional Multifunctional Gas Stove Optional Single Burner(gas) Optional Sink(electric fauce+double bucket) Optional Ice cream machine Optional barbecue grill  Optional Drink machines Optional  High quality ...


  • FOB Harga: US $ 9000-12500 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    patali Video

    Eupan balik (2)

    In an effort to provide you advantage and enlarge our business enterprise, we even have inspectors in QC Staff and assure you our greatest provider and item for Balanja Food trailer , Dahareun kios Bar Gorobag , Kai Candy Gorobag , We have been also the appointed OEM manufacturing unit for several worlds' famous merchandise brands. Welcome to contact us for more negotiation and cooperation.
    Rirates mobil jéntré:

    batré tegangan

    72v (6pis battry)

    Motor (kw)

    4.5kw

    Luar Ukuran (mm)

    5000x2000x2370mm

    Diwenangkeun beban maksimum

    1490kg

    aréa pamakéan

    9.5m 2

    bisnis randa

    kadua sisi

    disetir Jarak

    100km

    stainless steel + Counertop

    meunang milih

    Kompor Gas Multifunctional

    meunang milih

    Burner tunggal (gas)

    meunang milih

    Tilelep (fauce listrik + LIPI ganda)

    meunang milih

    mesin és krim

    meunang milih

    barbecue grill 

    meunang milih

    mesin inuman

    meunang milih

     kualitas luhur mobil audio (ganda spiker)

    standar

    meunang milih 

         Kere, Lightbox, Jalur LED 

    内 页 800_011内 页 800_021内 页 800_031内 页 800_041内 页 800_051

    model sejen

    1, kandaraan jualan dahareun.

    Bisa ditempatkeun dina wisata, pusat hiburan, jalan bustling, pasar wengi, mal, sakola, pabrik, pedestrian jalan, wewengkon padumukan.

    2. tutumpakan paméran komérsial.

    Lumaku pikeun nembongkeun barang dagangan, cabinets, pangiriman express, tiket lotre, real estate jeung paméran komérsial lianna.

    3, buah jeung mobil jualan sayur.

    9m2 awakna badag tur gudang, sagala jinis bungbuahan sarta sayuran casually sarat; muka tilepan paméran ngadeg, "0" diobral kajauhan. 5 lapis rak rak mobile kalayan rel nu bisa unfolded ku push tunggal.

    4, studio poto mobil.

    Lumaku ka studio poto kawinan, jasa merenah, bulu kuku, atikan tur proyék komérsial lianna.

    5, RV.

    Lumaku keur indit, kémping, endah, hotél sarta proyék luang lianna.

    6 Gorobag

    Ieu mangrupakeun leutik, dua roda atawa roda opat traktor jeung euweuh kakuatan tur tiasa custom-dijieun na multi Tujuan.

    7.Trailer

    The kandaraan roda pikeun hirup atanapi iinditan di, hususna keur libur, éta ngandung ranjang jeung alat masak sarta bisa ditarik ku mobil.

    Layanan kami

    Unggal klien ngeunaan miara jasa saatos-ngajual, jadi kami:
     1. Mesin The meunang hiji jaman jaminan sataun.

      2. Factory suplai langsung: kualitas dipercaya jeung pangiriman gancang.
     3. Antukna éta, Mun mesin meunang di gangguan urang pituduh Anjeun pikeun nungkulan masalah.

     4. jasa ngaropéa

       Bisa ngaropea mobil makan mobile nurutkeun sasuai ka nu Anjeun, sapertos bahan, ukuran, kelir, cet, logo, jeung sajabana

     5. 100% Protection pamayaran
       Lamun mayar ngaliwatan Ali Trade jaminan, via kartu kiridit atawa T / T, anjeun bakal mayar ka Alibaba kahiji, teras urang rancang jeung nganteurkeun, Ali bakal mayar ka kami ukur mun anjeun mastikeun on kontrak éléktronik Anjeun nu geus ngagaduhan barang, atawa Ali bakal ngirim duit deui ka anjeun.

        Maksudna jangji urang. Sarta kami téh néangan hiji distributor alus di nagara anjeun, jadi rumusan masalah di luhur maranéhna bakal direngsekeun langkung timely .And kami asa sanggeus diuji mesin di dieu bisa nyandak hiji koperasi bisnis alus.

    qq

    Patali Guide Produk:
    Ngawangun Treuk Food janten nguntungkeun dina Cost Copélna
    Nyaeta Media Sosial Ku kituna penting Pikeun Food Treuk Sukses?

    Our firm aims to operating faithfully, serving to all of our shoppers , and working in new technology and new machine consistently for Rirates Of The Car, The product will supply to all over the world, such as: Mecca , Bogota , Namibia , Actually need to any of those objects be of interest to you, make sure you allow us to know. We'll be delighted to present you a quotation on receipt of one's comprehensive specs. We've our individual specialist R&D enginners to meet any of the requriements, We look forward to receiving your enquires soon and hope to have the chance to work together with you inside the future. Welcome to take a look at our organization.

    High production efficiency and good product quality, fast delivery and completed after-sale protection, a right choice, a best choice.
    5 BéntangBy Karl from Belgium - 2015.12.28 15:18
    Products and services are very good, our leader is very satisfied with this procurement, it is better than we expected,
    5 BéntangBy Octavia from Brunei - 2015.06.03 10:17
    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat !